محل تبلیغات شما
با درود به برگزیدگان و دردآشنایان عزیز 

خلاصه‌ای از یکی دیگر از مطالب وبسایت دردآشنا را که به‌روز شده است تقدیم می‌دارم. توجه بفرمایید که رعایت توصیه‌های ذکر شده در این مقاله برای منازلی که یک سالمند در آن ست دارد نیز لازم است:

ایمن‌سازی منزل – پلکان و سطوح غیر هم‌سطح

در این مقاله می‌خوانیم:
بهترین مکان نگهداری بیمار فرسایش مغز، در صورت امکان، منزل خود اوست.
به‌منظور جلوگیری از افتادن و صدمه دیدن بیمار، منزل او را ایمن کنید.
نیاز رفت و آمد بیمار به مکان‌های دارای پله را با تمهیدات پیش‌گیرانه از بین ببرید.
برای ورود و خروج بیمار از منزل، پلکان ورودی را به سطح شیب‌دار مجهز کنید.
نحوه درست استفاده از صندلی چرح‌دار را به مراقبت کننده آموزش دهید.
وسایل اضافی را از مسیر رفت و آمد بیمار حذف کرده و آنرا با نوار شبرنگ تجهیز کنید.
 
ایمن سازی مکان‌‌های دارای اختلاف سطح و پلکان
برای دسترسی آسان و بی‌خطر بیمار به مکان‌‌هایی که دارای پله هستند چاره اندیشی کنید.  توجه داشته باشید که خطر سقوط و افتادن، از بزرگترین مشکلات ایمنی بیمار به‌حساب می‌آید.  به‌توصیه‌‌های زیر توجه کنید:
پلکان طبقه بالا و زیر زمین برای بیمار مناطق ممنوعه به حساب می‌آیند. ولی پلکان ورودی منزل مشمول این قانون نیستند. با پیشرفت بیماری و احتمال بروز ناراحتی‌‌های فیزیکی دیگر مانند آرتروز، بالا و پایین رفتن از پلکان ورودی منزل نیز برای بیمار مشکل و در نهایت غیر‌ممکن می‌شود.
راه حل میان‌مدت، کم کردن خطر سقوط از این پلکان است. لبه پله‌‌ها را با نوارهایی که اصطکاک ایجاد می‌کنند و از سُر‌خوردن بیمار جلوگیری می‌کنند بپوشانید. ترجیحاً، رنگ این نوارها باید با رنگ خود پله متباین باشد که بیمار آنها را بهتر ببیند.
راه حل میان مدت دیگر، نصب نرده و دستگیره در ارتفاع مناسب، روی دیوار راه‌پله است. 
با اتکا به این نرده‌‌ها، بیمار می‌تواند تعادل خود را حفظ کند و از احتمال سقوط خود کم کند. 
راه چاره دراز‌مدت برای برطرف کردن مشکل پلکان ورودی منزل، ایجاد سطح شیب‌دار با شیب ملایم است. بهتر است سطوح ‌‌شیب‌دار را هرچه زودتر آماده و قابل بهره برداری کنید که 
در زمان نیاز، آماده باشند.
سطوح ‌‌شیب‌دار باید با شیب ملایم ساخته شوند تا مراقبت کننده به آسانی بتواند ‌‌صندلی چرخ‌دار حامل بیمار را روی آن هل دهد و بالا ببرد. (توضیح شیب مناسب در اصل مقاله)
دقت کنید زمانی که بیمار را از سطح ‌‌شیب‌دار پایین می‌برید، باید حتماً عقب‌عقب حرکت کنید. در غیر اینصورت، پرت‌شدن و افتادن بیمار از ‌‌صندلی چرخ‌دار حتمی است.
هر زمان که مراقبت کننده ‌‌صندلی چرخ‌دار را رها می‌کند، حتماً باید ترمز هر دو چرخ را در‌گیر کند. در غیر این‌صورت، ‌‌صندلی چرخ‌دار ممکن است حرکت کند و بیمار از آن بیفتد و آسیب ببیند. 

سایر اقدامات ایمنی
مسیر رفت و آمد بیمار مبتلا به فرسایش مغز را به دقت بازرسی کنید و وسایل و لوازمی را که ممکن است ایجاد خطر کند از سر راه بردارید.
فرش‌‌های کوچک به ویژه وقتی که روی سرامیک یا کاشی لغزنده پهن شده باشند به علت سُر‌خوردن خطرناک هستند. یا تمهیدی به‌کار ببرید که آنها محکم در جای خود ثابت بمانند یا آنها را از سر راه بردارید.
لبه‌‌های فرش و موکت، نا‌هم‌سطح بودن موزاییک کف راهروها و اتاق‌‌ها، و چهارچوب درها همه می‌توانند باعث سکندری خوردن بیمار و افتادن وی شوند.
تراکم میز و صندلی در مسیرهای حرکت بیمار خطرآفرین است. پای بیمار ممکن است به آنها گیر کند و صدمه ببیند یا در تاریکی و سردرگمی‌‌های شبانه، باعث افتادن بیمار شوند. وسایل اضافی را از سر راه بیمار بردارید. خصوصاً، مسیر حرکت بیمار را از پراکندگی اسباب بازی کودکان پاکسازی کنید.
پیدا کردن مسیر دسترسی به توالت را، با نصب نوار شبرنگ، برای بیمار آسان کنید. روی درب توالت تصویری نصب کنید که نمایانگر کاربرد آن محل باشد. می‌توانید کلمه توالت را در سطح دید بیمار، روی درب بنویسید.

برای مطالعه کامل مقاله از لینک زیر استفاده کنید:‌ 

کم شنوایی و تاثیر آن بر ابتلا به فرسایش مغز

پرخاشگری و خشونت در بیماران مبتلا به فرسایش مغز

سپتامبر ماه آگاهی رسانی در باره آلزایمر و دمانس Dementia

بیمار ,• ,پلکان ,راه ,کند ,منزل ,را از ,پلکان ورودی ,کنید • ,‌‌صندلی چرخ‌دار ,بیمار از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Www.Abnow.ir old car _ ایل های 2 Cheap NHL Florida Panthers Jerseys Wear Comfortable. lovemylife Todd's notes cartioturno متوسلین به حضرت زینب سلام الله علیها roglappjenann myplessgartlour پخش فرواردهای نفتی(المهدی عج)